Ogłoszenie

Żeby móc pisać wątki i posty, musisz się zarejestrować ;)

#1 2025-09-03 17:33:44

aleksis

Elita

Punktów :   

Biznesowe/ wyposażenie

Jeszcze raz przyglądam się kategorii wózków transportowych na Inter-Technik ( https://inter-technik.pl/pl/c/Wozki-Transport/13 ), bo trudno znaleźć coś wygodnego w pracy. Czy ktoś z Was ma sprawdzony model i może podzielić się opinią o jego nosności oraz jakości kół?

#2 2025-09-20 14:01:03

muza

Wódz

Punktów :   

Re: Biznesowe/ wyposażenie

Trafiłam na ofertę rozwiązań, jakie oferuje partner enova i ciekawi mnie, jakie są różnice między tym systemem a innymi popularnymi rozwiązaniami na rynku. Zastanawiam się, czy lepiej postawić na bardziej znaną markę, czy raczej szukać mniej standardowych opcji. Może ktoś ma doświadczenia i mógłby podpowiedzieć, jak wypada enova w praktyce? Możemy o tym porozmawiać tak od deski do deski? Bo to dla mnie naprawdę ważne.

#3 2025-10-16 10:44:31

muniak

Super użytkownik

Punktów :   

Re: Biznesowe/ wyposażenie

Dla operatorów 3PL liczy się możliwość podziału hali na strefy pożarowe i najmu. Tu znajdziesz układy modułowe i system ścian działowych z parametrami REI: hale przemysłowe. Z takim planem łatwiej podpisać umowy z kilkoma najemcami.

Stopka forum

RSS