Mam ochotę wyremontować mieszkanie , a co za tym idzie, również łazienkę. Chodzi o to, że to ma być naprawdę niecodzienne i unikatowe, dlatego proszę Was o pomoc . Sprawdzam różne rozwiązania i wychodzi na to, że przepływowy podgrzewacz wody może być dobrym konceptem. Zgodzicie się?
Trochę offtop, ale jak planujecie takie niecodzienne rozwiązania w łazience, to warto też pomyśleć o innowacyjnych inwestycjach. Zdarzyło mi się ostatnio słyszeć o nieruchomościach jako formie długoterminowej opłacalności. Przepływowy podgrzewacz wody rzeczywiście może być fajnym pomysłem, bo zajmuje mniej miejsca i jest mega wygodny. A swoją drogą, trafiłam na stronę, gdzie można znaleźć różne ciekawe opcje związane z nieruchomościami https://r4r.pl/ Może się przyda przy wyborze przyszłego mieszkania!
Ostatnio podczas wyboru płytek wyszło, że ważny jest nie tylko wzór, ale też odpowiedni rozmiar fugi. Wcześniej myślałam, że to drobiazg bez większego znaczenia, ale wykonawca szybko mnie wyprowadził z błędu. Dobrze dobrana fuga wpływa zarówno na wygląd, jak i funkcjonalność powierzchni. To kolejny przykład, że estetyka i technika idą razem. Remont to ciągłe odkrywanie nowych rzeczy.