Ogłoszenie

Żeby móc pisać wątki i posty, musisz się zarejestrować ;)

#1 2025-04-02 06:31:59

muza

Elita

Punktów :   

Do domu

Mam ochotę wyremontować mieszkanie , a co za tym idzie, również łazienkę. Chodzi o to, że to ma być naprawdę niecodzienne i unikatowe, dlatego proszę Was o pomoc . Sprawdzam różne rozwiązania i wychodzi na to, że przepływowy podgrzewacz wody może być dobrym konceptem. Zgodzicie się?

#2 2026-04-28 14:54:59

muniak

Wódz

Punktów :   

Re: Do domu

Trochę offtop, ale jak planujecie takie niecodzienne rozwiązania w łazience, to warto też pomyśleć o innowacyjnych inwestycjach. Zdarzyło mi się ostatnio słyszeć o nieruchomościach jako formie długoterminowej opłacalności. Przepływowy podgrzewacz wody rzeczywiście może być fajnym pomysłem, bo zajmuje mniej miejsca i jest mega wygodny. A swoją drogą, trafiłam na stronę, gdzie można znaleźć różne ciekawe opcje związane z nieruchomościami https://r4r.pl/ Może się przyda przy wyborze przyszłego mieszkania!

#3 2026-04-28 16:23:49

muza

Elita

Punktów :   

Re: Do domu

Ostatnio podczas wyboru płytek wyszło, że ważny jest nie tylko wzór, ale też odpowiedni rozmiar fugi. Wcześniej myślałam, że to drobiazg bez większego znaczenia, ale wykonawca szybko mnie wyprowadził z błędu. Dobrze dobrana fuga wpływa zarówno na wygląd, jak i funkcjonalność powierzchni. To kolejny przykład, że estetyka i technika idą razem. Remont to ciągłe odkrywanie nowych rzeczy.

Stopka forum

RSS