Ogłoszenie

Żeby móc pisać wątki i posty, musisz się zarejestrować ;)
  • Index
  •  » Gry
  •  » The sims 3 launcher błąd. Pomocy !

#1 2010-06-06 14:32:50

Aduus

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2010-06-06
Posty: 3
Punktów :   

The sims 3 launcher błąd. Pomocy !

Kiedyś gdy zainstalowałam simsy 3 było wszystko OK.
Miałam wirusa w komputerze i musiałam jeszcze raz je zainstalować...
Po ponownej instalacji wyświetlił mi się błąd. :
http://i41.tinypic.com/e6yadt.jpg
Simsy idzie włączyć tylko jak wejdę w: Mój komputer/ dysk D/ Program files/ Electronic Arts/ The sims 3/ Bin/ TS3.
Chciała bym pobrać kilka domów, lecz potrzebny jest do tego ten owy launcher.
Przypuszczam, że to przez programy/sterowniki. Może to są nowsze aktualizacje...
Proszę o pomoc.
Jak to naprawić. !

Offline

 

#2 2010-06-06 14:43:00

 xd.kasia.xd

Administrator

Zarejestrowany: 2010-06-03
Posty: 142
Punktów :   

Re: The sims 3 launcher błąd. Pomocy !

może masz w rejestrze coś?

A ty masz kupione simsy czy pobrane w necie?

Offline

 

#3 2010-06-06 15:01:10

Aduus

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2010-06-06
Posty: 3
Punktów :   

Re: The sims 3 launcher błąd. Pomocy !

Kupione. tzn. od kuzynki płytkę mam .
A w rejestrze nie grzebie, bo się nie znam

Ostatnio edytowany przez Aduus (2010-06-06 15:04:48)

Offline

 

#4 2010-06-06 15:06:03

 xd.kasia.xd

Administrator

Zarejestrowany: 2010-06-03
Posty: 142
Punktów :   

Re: The sims 3 launcher błąd. Pomocy !

to nie wiem. Może inni użytkownicy pomogą?

Offline

 

#5 2010-06-06 15:07:42

Aduus

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2010-06-06
Posty: 3
Punktów :   

Re: The sims 3 launcher błąd. Pomocy !

Dobrze by było gdyby pomogli xd.
Ale dzięki, że próbowałeś pomóc.

Offline

 

#6 2010-06-08 14:34:34

 oczykobry94

Moderator

Zarejestrowany: 2010-06-04
Posty: 57
Punktów :   

Re: The sims 3 launcher błąd. Pomocy !

utwórz skrót na pulpit z Mój komputer/D:/Program files/Electronic Arts/The Sims 3/Bin/TS3 i z pulpitu odpalaj

Najlepiej zainstaluj jeszcze raz

Offline

 

#7 2011-01-14 14:02:59

wiki0072@o2.pl

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2011-01-14
Posty: 1
Punktów :   

Re: The sims 3 launcher błąd. Pomocy !

ej znacie kody do schmoze .pl ?

Offline

 
  • Index
  •  » Gry
  •  » The sims 3 launcher błąd. Pomocy !

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.meiera20g.pun.pl www.mafiaczarnylotos.pun.pl różaniec pierścionek na którym palcu sredniowiecze filmy bind say drop